Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Vloerbedekking kopen

Vloerbedekking kopen

Enkele tips van een ervaren vakman

Vloerbedekking stelt u voor tal van keuzes. Kiest u voor parket of natuursteen? Laminaat of imitatie natuursteen? Welk model past bij uw stijl, budget en uw huis? Vloerbedekking verkopen en leggen is al 20 jaar onze specialiteit. U kan daarom steeds bij ons terecht voor advies en een uitgebreide keuze.

In onze zaak in Sint-Pauwels kan u vloerbedekking kopen, die we vaak ook meteen kunnen leveren. We hebben 100.000 m² tegels, parket en laminaat in voorraad. Kom ze ervaren en we zoeken samen naar de beste keuze.

Vloerbedekking voor de zitkamer

In een zitkamer kiest u natuurlijk voor vloerbekleding die gezelligheid uitstraalt. Voor een huiselijke sfeer is parket ideaal. Maar als u kinderen heeft of in de nabije toekomst verwacht, is een keuze voor laminaat misschien een betere match op vlak van onderhoud.

Natuurlijk kan u ook in uw woonkamer een tegelvloer leggen. Dit is een alternatieve stijl ten opzichte van parket, die ook prachtige resultaten biedt. Net als laminaat zijn tegels in de woonkamer eenvoudig te onderhouden en hebt u een uitgebreide keuze aan materialen en designs.

Badkamertegels

We bieden ook een uitgebreid assortiment vloertegels specifiek voor de badkamer aan. Tegels in een badkamer vragen extra zorg door de constante aanwezigheid van water. Niet alleen moeten badkamertegels dus makkelijk te onderhouden zijn, ze moeten ook waterdicht zijn. Kies dus niet voor de goedkoopste optie, maar voor kwaliteit!

Bent u niet zeker van de ideale vloerbedekking voor uw woning? Maak dan gebruik van onze jaren ervaring en kom naar onze toonzaal in Sint-Pauwels voor advies en een uitgebreide keuze.


Vloerbedekking voor de badkamer - moderne badkamertegels

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér