Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Vloeren parket

Vloeren in parket leggen? Ontdek de expertise van Dirk Heirwegh!

Woont u in een authentiek herenhuis? Of hebt u een landelijk interieur, en bent u op zoek naar een vloer die perfect past in dat landelijke interieur? Dan bent u op zoek naar een parketvloer. Een parket is immers de vloerbedekking bij uitstek die warmte en authenticiteit uitstraalt. Een vloer in parket is dus perfect voor een woning met bijvoorbeeld een landelijk interieur. Maar ook in andere woningen kan een parketvloer perfect passen.

Duurzame parketvloer

Een parketvloer staat algemeen bekend als een vloerbedekking die iets duurder is, maar daar is natuurlijk een reden voor. De kwaliteit van parket is nauwelijks te evenaren, en het is een heel duurzame vloerbedekking. Van een parketvloer kan u nog jarenlang genieten.

Bij Dirk Heirwegh werken we consequent met parket van het merk HARO. We zijn er namelijk van overtuigd dat we steeds parket van de beste kwaliteit willen aanbieden aan onze klanten. Maar naast parket van het merk HARO kunnen we natuurlijk ook parket van andere merken aanbieden. We kunnen een uitgebreide selectie parketvloeren aanbieden die bestaat uit zeven verschillende designs.

Parketvloer

Parket kopen bij Dirk Heirwegh

Indien u parket koopt bij Dirk Heirwegh, dan kan u bovendien een beroep doen op onze plaatsingsdienst. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen we u een oogverblindend resultaat garaderen.

Wil u parket leggen, of wens je eerst meer informatie te verkrijgen over parketvloeren? Neem dan snel contact op met één van onze medewerkers via de telefoon of via het contactformulier op onze website. Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om langs te komen in onze toonzaal.
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér