Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Vloeren prijzen

Vloeren prijzen

Vloerbekleding kiezen

 Bent u op zoek naar nieuwe vloerbekleding? Dan staat u voor enkele moeilijke keuzes. U kan bijvoorbeeld kiezen voor tegelvloeren uit natuursteen of keramiek, maar ook parket, laminaat en andere vormen van vloerbekleding hebben hun charme.

De juiste vloer kiezen doet u aan de hand van een kleine checklist:

  • Budget (Wilt u investeren in een duurdere vloer die meer dan 20 jaar meegaat of zoekt u een goedkoper alternatief dat een lagere prijs met voldoende kwaliteit combineert?)
  • De kamer waar u de vloeren wilt plaatsen (Een woonkamer vraagt doorgaans voor een andere soort vloerbekleding dan een badkamer op vlak van zowel uitzicht als onderhoud.)
  • Onderhoud (Moet de vloer kindvriendelijk zijn of wordt ze misschien zelden gebruikt?)

Om u te helpen met de keuze van de juiste vloeren kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

Vloeren prijzen

Er is een grote verscheidenheid in vloeren prijzen. Een houten vloer van parket is doorgaans duurder dan een gelijkaardig design in laminaat. De echte Belgische blauwe hardsteen is duurder dan Aziatische of imitatie blauwe hardsteen van gelijkaardige kwaliteit. Om een idee te krijgen van de verschillende vloeren prijzen kan u eens kijken naar onze promoties.

Dit is echter slechts een klein onderdeel van ons volledige aanbod. Bezoek zeker onze toonzaal voor een rondleiding in onze volledige collectie!
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér