Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Vloertegels leggen

Vloertegels leggen

Vloertegels kiezen

De juiste vloertegel is een erg persoonlijke keuze. Soms is de materiaalsoort van de tegel erg belangrijk, bijvoorbeeld op vlak van onderhoud of krasbestendigheid. Voor anderen is het design de enige doorslaggevende factor en natuurlijk is er ook de gulden middenweg. Met een uitgebreide collectie proberen we voor iedereen een goede oplossing aan te bieden.

We hebben tal van soorten vloertegels in ons gamma van blauwe hardsteen tegels tot volkeramische tegels. Ook op vlak van design hebben we een uiteenlopende selectie. Voor informatie over prijzen kan u onze promotiepagina bekijken of contacteer ons voor informatie over ons volledige gamma of advies op maat!

Vloertegels leggen

Vloertegels zelf leggen is niet altijd eenvoudig! Daarom vinden wij het belangrijk u hierbij te ondersteunen. Indien u ervoor kiest zelf uw vloertegels te leggen, dan kan u bij Dirk Heirwegh genieten van kortingen, advies en extra diensten zoals het gebruik van onze tegelsnijder. Contacteer ons voor meer informatie!

Natuurlijk is het ook mogelijk uw vloertegels te laten leggen door onze plaatsingsdienst. Wij hebben reeds 20 jaar ervaring, dit biedt ons zeker voldoende expertise om u een vlekkeloze ervaring te garanderen!
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér