Menu Groot in tegels, klein in prijzen
Home » Wandtegels badkamer

Wandtegels badkamer. 

Een badkamer is niet volledig zonder de juiste wandtegels. Het is echter niet altijd eenvoudig om de wandtegels te vinden die bij zowel uw smaak als budget passen, daarom geven we u enkele tips en kortingen om samen de ideale wandtegels voor uw badkamer te vinden.

Natuurstenen wandtegels voor de badkamer

Traditionele wandtegels zijn leuk, maar natuursteen geeft vaak veel mooiere resultaten. Natuursteen is daarnaast onderhoudsvriendelijk en natuurstenen tegels kunnen vaak zowel als vloertegel als wandtegel voor de badkamer dienen, waardoor u een duidelijke stijl in uw badkamer kan brengen.

Blauwe hardsteen imitatie wandtegels badkamer

Wandtegels badkamer op maat

Dirk Heirwegh is niet alleen een expert op vlak van tegels en het plaatsen van tegels, ook voor badkamerrenovaties en badkamerinrichting hebben we specialisten in huis. Zo kunnen we maatwerk voor de badkamer aanbieden in onder andere natuursteen, maar ook andere materialen om uw droombadkamer werkelijkheid te laten worden. Dit maatwerk geldt natuurlijk voor de wandtegels, maar omvat ook bijvoorbeeld de douche-en wasbak.

Meer informatie over wandtegels voor de badkamer

Wenst u meer te weten over ons aanbod wandtegels en/of maatwerk? Bezoek dan zeker onze zaak te Sint-Pauwels of contacteer ons telefonisch of online. We staan u graag bij met professioneel advies en kwaliteitsproducten.
 

© 2021 Dirk Heirwegh - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 36 52 - info@dirkheirwegh.be
BE 0457.817.432 - privacy policy - cookie policy - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér